Tarieven

Praktijk Fiore heeft overeenkomsten met de regio Midden-IJssel/Oost-Veluwe: gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Voorst en Zutphen voor individuele begeleiding (licht, basis en complex) en respijtopvang (basis en hoog). 


Door een verwijzing (een toekenning) vanuit het CJG, wijkteam of de huisarts kan begeleiding worden gestart. Als er nog geen toekenning is, kan ik daarmee helpen.  


Het is ook mogelijk om met een PGB begeleiding in te kopen. Voor meer informatie over het PGB en het aanvragen daarvan kan contact worden opgenomen met de gemeente, een wijkteam of het CJG. 


Daarnaast kan coaching particulier worden ingekocht. Hierbij kan worden gekozen voor losse sessies of een traject met een vast aantal afspraken. Voor meer informatie, tarieven en andere voorwaarden mag contact met mij worden opgenomen. 

Praktijk Fiore biedt ook maatwerktrajecten aan via Ferm. Ferm is een organisatie die, binnen de Stedendriehoek, trajecten aanbiedt voor overbelaste jongeren die op meerdere gebieden problemen ervaren. Klik op "Meer lezen" voor meer informatie over de maatwerktrajecten van Ferm.