Over mij 

Ik ben Charlotte Dijkhof-Opstal, 29 jaar, en ik woon samen met mijn man, twee zoontjes en (huis)dieren in het buitengebied van Voorst (buurtschap "Gietelo"). Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en aandacht te geven aan dier en natuur. Ik sta graag fit, gezond en gelukkig in het leven en dat gun ik iedereen. 

Ik heb altijd gezegd dat ik iéts met kinderen ga doen. Maar waar begin je dan?


In 2017 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werkster met een uitstroomprofiel in de jeugdzorg. Ik ben daarna doorgestroomd naar een geaccrediteerde Post-HBO opleiding Kindercoaching. Deze opleiding heb ik afgerond in 2018. Ik ben gek op leren en ontdekken. Ik ben altijd gericht op zoek naar trainingen, cursussen of opleidingen die ik kan toepassen in mijn praktijk.


In 2018 ben ik begonnen met Praktijk Fiore. De naam Fiore heb ik te danken aan mijn zus. Fiore is het Italiaanse woord voor bloem. Een bloem groeit, bloeit en ontwikkelt zich. En dat is precies wat ik hoop te bereiken met kinderen en jongeren!


Terugkomend op de vraag "Waar begin je dan?": het begeleiden van kinderen en jongeren is helemaal mijn ding. Ik vind het fantastisch om een stuk mee te maken in de ontwikkeling van kinderen. 


Ik houd van eerlijkheid en openheid. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe; ik vind het erg belangrijk om beloftes en afspraken na te komen. Dat verwacht ik ook graag van de ander. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat er een klik is tussen ons, zodat we goed kunnen samenwerken.

Charlotte Opstal

Onze plek

Wij wonen op een fantastische plek met een grote tuin en een weiland, vlakbij stukken bos en mooie wandelroutes waar wij graag met onze hond lopen. Wij zijn graag buiten bezig. In onze tuin hebben wij een (overdekte) zandbak, schommel, trampoline en genoeg ruimte voor buitenspelletjes. Ook is er een grote moestuin die elk jaar weer aangelegd en onderhouden moet worden, maar het leukste is natuurlijk het oogsten. 

In onze tuin hebben wij konijnen en kippen. In ons weiland hebben wij ezels, geiten en loopeenden. Elk jaar worden er wel jonge dieren bij ons geboren. Zo hebben wij elk jaar lammetjes en kuikens gehad. Naast onze "buitendieren" hebben we nog een hond en twee katten.